Over ons

Zonnepanelenspecialist.nl is onderdeel van Certus Advies BV.

Zonnestroom is goedkoper dan stroom via uw energieleverancier. Daarnaast is het belangrijk dat we duurzamer gaan leven en het milieu sparen. Nu is de tijd aangebroken voor uw eigen zonnestroom. Betaalbaar, rendabel en milieuvriendelijk.

Doe-het-zelf zonnepaneel systemen of compleet geïnstalleerd. Eventueel inclusief financiering of verzekering.
Wij verzorgen het voor u, van de offerte voor de subsidieaanvraag tot de installatie en zelfs de instelling van uw monitoring.

Historie
Na meer dan 10 jaar ervaring in de industriële automatisering en embedded electronica, waar steeds vaker duurzame en energiebesparende projecten aan de orde kwamen, was er altijd de wens om voor mezelf beginnen.

Na ervaring te hebben opgedaan in bovenstaande branches in sales, marketing en business development is Certus Advies als eenmanszaak in 2005 door mij opgericht. Toen nog naast mijn vaste baan.

Op dat moment werden via internet verschillende producten verkocht en werden de eerste stappen gezet naar zelfstandigheid.

In 2009 ben ik volledig zelfstandig gaan werken met de verkoop van zonneboilers en zonnepanelen aan particulieren. De verkoop van zonnepanelen ging vanwege de slechte subsidieregeling in Nederland niet zoals gehoopt, maar met zonneboilers ging het des te beter. Ook kwam ik steeds vaker in aanraking met projecten bij corporaties en bouwbedrijven en heb ik me verder verdiept in de materie door onder andere EPA cursussen.

Er werden veel Solesta zonneboiler systemen verkocht en ik ben uiteindelijk ook nauw bij betrokken geraakt bij Solesta. Als commercieel manager en als aandeelhouder in Solesta.

Sinds 2012 heeft Certus geen belang meer in Solesta en richt Certus zich volledig op zonnepanelen en advisering. In 2012 zijn er vele referenties bijgekomen, waaronder vele LTO leden, woningcorporaties en particulieren. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan verschillende concepten om zonnepanelen grootschalig in de markt te kunnen zetten, zonder subsidie!

Door samenwerking met vaste partners en de opgedane ervaring bent u verzekerd van een optimale oplossing, persoonlijke aandacht, de beste prijs/kwaliteit en betrouwbare service en bereikbaarheid.

ing. Maickel van Haren